CN Zdravie Gellan Guma pre potravinársky Nápojov Zahusťovanie Pozastavenie Agent Čistotou 99% 1000 g Doprava Zadarmo

€27.65

Pridať do obľúbených

predaj

Popis produktu


To Je Druh s Vysokou Molekulovou Lineárne Polysacharid, Ktorý Je Tvorený Opakované Polymerizácia Základných Jednotiek Pozostáva z 4 Monosaccharide Molekúl.Základná Jednotka Je Zložený z 1,3 a 1,4-Prepojené 2 Glukózy Zvyšky, 1,3-Linked 1 Glucuronic Kyseliny v Hydrolyzovaný Polysacharid, Riešenie Zvyšky a 1,4-Linked 1 Rhamnose Zvyšky.Glucuronic Kyseliny Môžu Byť Zmiešané do Draslík, Sodík, Vápnik a Horčík.A Prírodných Gelled Guma Obsahuje O-Acyl (Glyceryl a Acetyl).Fyzická Alebo Gella Gum Môže Forme Gélu s Vysokým Pružnosť a Nízka Tvrdosť.Acetylation Gellan Guma tým, Alkalické Ošetrenie na Odstránenie O-Acyl Generované po Low-Acyl Gellangum, a Potom cez Filter Môže Byť Získaný cez Low-Acyl Gellangum, Že Výrobok Gellan Guma s Relatívnou Molekulovou Hmotnosťou asi 500.000. Znak Gellan Guma Suchý Prášok Je Béžová a Nemá Žiadne Zvláštne Chuťou a Vôňou.To Je Gella Ďasien a Rozkladá bez Topenia približne 150 ℃.Má Dobrú tepelnú Odolnosť, Kyselina Odolnosť a Vysokú Stabilitu Enzýmy.To Nie Je Rozpustná v nepolárne Organické Rozpúšťadlá Alebo Studenej Vody, ale To Je Rozptýlené vo Vode po Trochu Miešania a Rozpúšťajú sa do Transparentné Riešenie po zahriatí.Po vychladnutí, Tvorí Transparentné a Pevné Gél.Rozpustné v Horúcej Deionizovanej Vode Alebo Nízke Iónovej Sily Roztoku Existujúcich v Konsolidácii Agent, Vodnom Roztoku Je Neutrálne.Keď Gelled Guma Existuje v Katiónov, Vytvára Pevný Krehké Gél počas Vykurovacej Dochladzovací.Jeho Tvrdosť a Gellan Guma Je Priamo Úmerná Koncentrácii a v Dolnej Bivalent Ion Maximálna Koncentrácia Condensable Low-Acyl Gellangum Gél Tvrdosť.Gellan Lepidlo Môže Forme Gélu s Všeobecné Dávkovanie 0,05% (Zvyčajne Dávka Je 0,1%-0.3%).Gél Tvorený Je Bohatá na ovocné Šťavy, Má Dobrú Chuť Uvoľniť, a Má Chuť Topenia, pri Vchode.Na Spevnenie Teplota Gellan Gél Je v Rozsahu 30-45 ℃, Zatiaľ čo Fusion Teplota Gel Môže Byť Nižší Alebo Vyšší ako 100 ℃, Ktorá Závisí od Podmienok, ako sú Podľa Druhu a Koncentrácie.Pridaním Xanthan Gum-Svätojánskeho Guma na Gelled Ďasien, Môže Znížiť Jeho Gél Tvrdosť a Zvyšujú Jej Pružnosť. 2 Spôsob Prípravy Príprava Metóda Gelled Guma Je Kultivovať Pseudomonas Syringae v Tekutej živnej Zložená z Glukózy, Kukuričný Sirup, Fosfát, Bielkovín, Dusičnany a Stopových Prvkov na Dva Dni do Získať Prírodné, vysoko Acetyl Gelled Guma.V Tejto Dobe, Gelled Guma Získané Má Pol Acetyl a Pol Glycerate na Jeho Glukózy v Base, a Existencia Acetyl Vážne Ovplyvniť Jeho Gél Vlastnosti, preto, Hydroxidu Draselného By mali Byť Pridané do Získané Mash, aby To Alkalické, Tak ako Odstrániť Acetyl a Glyceryl, a Nízke Acetyl Gellan Guma Bol Získaný.Potom Ohrev, Filtrácia a Separácia s Isopropyl Alkohol Získať Deacetylated Objasniť Gellan Gum [1]. 3 Gelled Guma Môže Byť Použitý ako Thickener a Stabilizátor.Bezpečnostné opatrenia na Používanie: Tento Produkt Je Ľahko ovládateľný.Hoci Je Nerozpustná v Studenej Vode, Je Rozptýlená vo Vode po Mierne Miešania.Rozpúšťajú do Transparentné Riešenie po zahriatí, a vytvoriť Transparentný a Pevné Gél po vychladnutí.Odporúčané Dávkovanie Je Malé, Zvyčajne Len 1/3~1/2 Dávkovanie Agar a Carrageenan, a Gel Môže Byť Tvorený so Všeobecnými Dávkovanie 0,05% (Zvyčajne Dávka Je 0,1% ~ 0.3%).Pripravené Gél Je Bohatý na Šťavu, Má Dobrú Chuť Uvoľniť, a Má Chuť Topenia, pri Vchode.Má Dobrú Stabilitu, Kyslá Hydrolýza Odpor a Enzým Hydrolýzou Odpor.Pripravené Gél Je Stabilný Aj pod Vysokým Tlakom Varenie a Pečenie Podmienky, a Je Tiež Stabilný v Kyslých Produktov, avšak Výkon Je Najlepšie pod Podmienkou, PH 4.0~7.5. Jeho štruktúra Sa nezmení tým, Čas a Teplotu počas Skladovania [1]. 4 Aplikácia Dávkovanie Vzhľadom na Vynikajúcu Gél Výkon Gellan Guma, Má Postupne Nahradiť Používanie Agar a Carrageenan.Tekutý Gél Gelled Guma Vyrobené z Gelled Guma Gelled Guma Je Široko Používané v Potravinách, ako je napríklad Puding, Želé, Biely Cukor, Nápojov, Mliečnych Výrobkov, Džem Výrobky, Chlieb Plnky, Vyhladenie Povrchu Agent, Sladkosti, Cukor Povlak, Korenie, Atď.Používa Sa Aj v Non-potravinársky Priemysel, ako napríklad Mikrobiálne Kultúry Médium, Pomalé Uvoľňovanie Liekov, zubná pasta, Atď.Gelled Guma Môže Zvýšiť Tvrdosť, Pružnosť a Viskozitou Rezance Výrobkov, Zlepšenie Chuti, Obmedziť Opuch Teplej Vody, Znížiť Prierez a Znížiť Zákal Polievku, Atď.Môže Sa pridávať do Cesta na Výrobu Cookie, to Môže Tiež Zohrávať Úlohu v Zlepšovaní Úrovne Cookie a Robiť Cookie Mať Dobrý Zlomok Neplatné Účinok; Gellan Guma Môže Byť Použitý ako Stabilizátor Zlepšiť Tvar Uchovávania Zmrzliny; Môže Byť Použitý v Torty a Syrové Torty na Udržanie Vlhkosti, Efekt ochrana a Zachovanie Tvaru; Gellan Guma Používa v Candy Môže Poskytnúť Lepší Štruktúry a Textúry na Produkt a Skrátiť Čas Tvorby Škrobu Fudge Koloidné; To Môže Tiež Byť Použitý na Nahradenie Pektín na Prípravu Džemov a Želé, to Môže Byť Tiež Použitý v Pečivo a Ovocie Koláč Vypchávanie; v Procese Spracovania Mäsových Výrobkov a Rastlinných Produktov, Pridanie Gellan Guma Bude Nich Majú Osviežujúcu Chuť a Hrať Dobrú Úlohu pri tvorbe up pre Nedostatok Chuti Produktov.Gelled Guma Môže Byť Použitý Spolu s Inými Hydrosol Gél pre domáce zvieratá; Môže Byť Zmiešané s Sacharóza, Citrát Sodný, Pomaly Rozpustné Kyselín (Mastných Kyselín, Adipic Acid) a Tak Forme Suchého Materiálu a Pridané do Vriacej Vody, Je Vyrobená do Teplej Vody Dezert Gél s Veľmi Vysoká Transparentnosť, Ktorý Má Charakteristiky Ľudí v Mliečnych Výrobkoch, Gellan Guma Môže Nahradiť Pektín a Break Rýchlo po Použití Ústa, a Chuť Vydania Je Voľná, Možno Ho Nahradiť Pektín, aby sa Džem.Tiež to Môže Byť v Kombinácii s obsahom Škrobu Alebo Čiastočne Nahradiť Škrobu, a Plnené Koláče a Ovocné Koláče.Podľa "Hygienické Normy pre Používanie prídavných látok v Potravinách" (GB2760-2011), Tento Produkt Môže Byť Použitý vo Všetkých Druhoch Potravín v primeranom Podľa Normálnej Výroby Potreby.Štandard kvality Low-Acyl Gellangum Index Projektu Jednotka Hodnota Indexu Gelled Guma W/% 85.0-108.0 Suché Zníženie W/% ≤ 15.0 Viesť Mg/kg ≤ 2 60 Oka Jemný Prášok% ≥ 92 Prestupu% ≥ 78 Gél Pevnosť G/Cm2≥ 850 Celkový Počet Kolónií CFU/G ≤ 10000 Koliformné MPN/100 ≤ 30 Salmonella 0/25G Plesní a Kvasiniek CFU/G ≤ 400 Výrobného Procesu Skúste Vyrobiť cez Kvasenie Má Praktické Hodnota Mikrobiálne Polysacharidy Má Dlhú Históriu, Široko Študoval Polysacharidy Patrí Glukán Vyrába Leiconostoc Mesenteroides a Pseudomonas Sp.Bakteriálnej Alginate Vyrobené, Xanthan Gum Vyrába Xanthamus Compestris, Horúce Gél Vyrába Streptococcus Faecalis, Pullulans Vyrába Xanthamus Pullulans, a Xanequi Succinoglycans Vyrába Kyselina Hyaluronová a Rhizobium, Atď.Hoci Komerčné Výroba Polysacharidy predstavuje Len Veľmi Malú Časť skúmaných Polysacharidov, Táto Malá Časť Polysacharidov Môže Byť Široko Používané v Priemysle, Pretože Jeho Vynikajúci Výkon.Je to Aj Preto, Rozvoj Xanthan Gum a Iných Polysacharidov Má Dosiahnuť Veľký Úspech, Inšpirovať Ľudí, aby sa Očakávať, že Nájde Viac Mikrobiálne Polysacharidy s Komerčným potenciálom. 1) Gellan Guma Produkujúcich Kmeňov s cieľom Nájsť Ideálne Jedlo Guma, kelco Spoločností po celom Svete, Zbieranie Pôde Alebo Rastlinných Vzoriek 30 000 Mnohé Kmene Baktérií Boli Filtrované, Baktérie Produkujúce Gelled Guma Bol Získaný na základe Týchto Trvalé Úsilie, Ktorý sa Pôvodne Volal Xiaoeldea.Neskôr, na základe Charakteristiky R-RNA a Cukru a Tuku s Obsahom Sphingomonas Paucimobilis, To Je Druh Žltý Pigment, aerobic Bacillary Baktérie G.Z Hľadiska Biologických Technické Tlmočenie, že Spoločným znakom Kmene v Sphingoma Je, Že Môžu Vylučovať Druh Polysacharid, ako Gellan Guma, Volum Ďasien a Rhamax Guma.Tieto Kmene Môžu Byť Izolované z Rôznych Prostrediach, ale Väčšina Kmeňov v Sphingomyas Paucimobilis Sú Izolované z Klinických Vzoriek Alebo Okolitého Prostredia Nemocníc.Najskôr Gellan Guma Výroby Napätie Používané v Priemysle Je Pseudomonas Elodea, Ktorý Je Izolovaný od Druh lekna. 2) Biologické Syntéza Cesty Gellan Guma Biologické Syntéza Mikrobiálnej Exopolysins Môže Byť Rozdelená do Syntéza Homogénnych Polysacharid a Syntézu Heteromorphic Polysacharid, a Syntézu Gellan Guma Patrí do Druhej.Špeciálne Tvarované Polysacharid, Syntéza Systém sa Skladá z 5 Faktorov, Ktoré Cukru Nukleotidov, na Acyl Darcu, Lipidov Medziproduktov, Enzým Systém a Glycosyl Acceptor.Ligio Et Al.Navrhla Možný Spôsob Syntézy Gellan Guma Opakovanie Tetrasose Jednotka podľa Pseudomonas Eladea.Ako Aktívny Prekurzorov, Cukru na báze Nucleocytes Sa Považujú za UDP-Glukóza, TDP-Rhamnose a UDP-Glucuronic Kyseliny, Ktoré sa Spoločne Stali Monoméru Darcov pre Syntézu Opakujúcich sa Jednotiek.Enzýmy Zapojené do Prekurzorov Patrí Syntéza Glukózy Fosfát Isomerase (Pg1), Glukóza Fosfát Variabilita Enzýmu (PGM), UDP-Glukóza Pyrophosphate Enzýmu (UGP), TDP-Glukózy Pyrophosphate Enzýmu (TGP), UDP-Glukóza Dehydrogenase (UGD) a TDP-Rhamnose Synthetase (TRS).Metabolizmus Glukózy, Najmä prostredníctvom Glykolytické Proces, postup a Pentose Fosfát Chodník. 3) Technológii Výroby Gelled Guma Je Vyrobená Vetranie a Kvasenie v Strednodobom Obsahujúce Zdroja Uhlíka, Organické a Anorganické Zdroj Dusíka a Primerané Množstvo Stopových Prvkov-Fosfát.Kvasenie Prísne reguluje Vetranie, za stáleho Miešania, Teplotu a PH pod Podmienkou, Dezinfekcie.po Fermentácii Je Dokončený, Mycélium Bielkovín Je Oddelené Fyzikálne a Chemické Metódy na Získanie Gelled Guma Produkty. 5 Charakteristické Tepelná Stabilita Gelled Guma Má Dobrú Tepelnú Stabilitu a Vydrží niekoľko Cyklov

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Balenie Taška Balík
predávajúci Qihe Blue Moon E-Commerce Co., S.r.o.
Certifikácia ce
Oddelenie Meno Dospelý
Čas použiteľnosti 540 dní
Pohlavie Unisex
Poplatok Jednotky Tašky
Výrobca Zhejiang Yinuo Biologické Technology Co., S.r.o.
Pôvod CN(Pôvodu)
hmotnosť 1
Názov Značky CN Zdravie

Súvisiace produkty