Popis produktu
Čierny Čaj Darjeeling
Tento rok na jar-vybral čaj má silnú vôňu a je jedným z najlepších medzi Indických čajov.Má plnú a silný chuť a nádherne bohatá vôňa marhúľ.
Zbierané ručne, vybrané kusy, kondenzuje podstatu čaj
Dve čajové listy a jeden kľúčik sú ruka-vyzvednout skúsení čaj poľnohospodárov od 15 čerstvé a ponuky čaj stamens v slávnej Darjeeling tea garden.Asi 20 000 do 22,000 vyberá môže produkovať 1 kg čaj Darjeeling.
Prirodzene withering, trpezlivo čaká na dar čas
Čaká na čaj priestor pre 14-18 hodín pomaly odparuje voda, čerstvý listový tipy stratí lesk, list kvalita je mäkké a stonky sú stále nefunkčné, list žily sú priehľadné, a každý bud stamen vyžaruje slnečná kvetinové vône.
Hnetenie a kvasenie, znamenité tradičné remeselnícke ducha
Uschnuté čajové listy sú umelo twisted zničiť bunkovej steny a uvoľnite prírodný čaj, džús, ktorý môže podporovať ďalšie kvasením z čajových lístkov.Prírodný čaj šťava je vhodne fermentované v koši na 5 až 6 hodín vytvoriť najlepší čaj.
Suché triedenie, len vybrať najlepšie produkty na prítomný
To zabraňuje aktivitu enzýmov z spôsobuje nadmerné kvasenie a odstráni extra vody.Zaschnutí spôsobuje čaj zastaviť enzymatickú činnosť.Nakoniec, to je dôsledne triedené, takže len tie najlepšie produkty v čaji.
Čaj polievka je priesvitné, lahodné a voňavé
Čaj polievka je jasné a priehľadné, a chuť je komplexná a zložitá, ako proces hľadania rovnováhy medzi sladkosti a svetlo čaj taníny a horkosť.
1 druhá DOSTAŤ sa do dobrej čaj zručnosti
1. Pripraviť vody
Mäkká voda (čistená voda, minerálka), čaj, polievka je priesvitné/voňavé/žiadne iné nečistoty;
2. Nastaviť čaj
Bavlna čajové vrecúška, čistý obsah každej vrecko čaju je 2,5 g, 125 ml vody, odporúča sa;
Sypaného čaju: Odporúčané miešaný čaj je o 458ml (4 šálok popoludní čajových šálok);
*Sypaného čaju sa odporúča použiť so sitkom, tea bag, filter sa čajové zvyšky, a chutia lepšie, keď pitie.
3. Varenie
Zelený čaj, okolo 80℃;
Čierny čaj, Južnej Afriky čierny čaj, biely čaj, Oolong, Pu ' er, okolo 95℃;
Vstrekovanie vody môžu byť použité na výrobu čaju listy plne vlhké, tak, že čaj vôňa môže byť lepšie vyvinuté.Vyhnite sa vysokej teplote (ako vriacej vody), ktoré môžu spôsobiť čaj polievka na žltnú a chovu horkosť.
4. Teplé poháre a kotlíky
Čistý čaj nastavenie s teplotou vody a udržať zvyškovej teploty čaju set, ktorý sa dokáže lepšie stimulovať pôvodného vône čaju.